Over mezelf

Geboren in Seoel, de hoofdstad van Zuid-Korea, waar ik wellicht mijn streven naar perfectie en een scherp oog voor detail vandaan heb. Mijn ervaring omvat een breed scala aan projecten, variërend van logo-ontwerp en merkidentiteit tot marketingmateriaal en digitale media.

Als Powerpoint-specialist ligt mijn expertise niet alleen in het vormgeven van visueel aantrekkelijke dia’s, maar ook in het structureren van jouw verhaal die de boodschap kracht bijzet. Kortom, presentaties die boeien en hun doel bereiken.

Accuraat werken is voor mij vanzelfsprekend. Ik besteed uiterste zorg aan elk project om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. Mijn streven naar perfectie komt tot uiting in elke pixel en elke presentatieslide die ik produceer.

Als professional ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Mijn grote troeven zijn: betrokkenheid, beschikbaarheid, bereikbaarheid en flexibiliteit.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw ideeën tot leven te brengen met creativiteit, precisie en toewijding. Bezorg jouw specifieke vraag alvast via het contactformulier.

Raf Claes
PowerPoint & Graphic designer
Zaakvoerder Claes Presentations
+32 472 71 35 37
raf@claespresentations.be